mandag den 27. september 2010

Cup Cakes



 

Det er ved at være bagevejr igen, og hvis man nu inviterer til cupcakes så er der ikke noget sødere og flottere end et cupcake stativ. Her et par stykker fra urbanoutfitters.co.uk

Der ud over er silikoneformene et rigtig godt alternativ til de almindelige papirsforme. Dejen har en tendens til at flyde ud, og så bliver de ikke ligeså flotte at se på.

De kan købes på delikatessehuset.dk, og findes i mange former og farver!


Cup Cakes


Ca. 12stk 
180g sukker
100 g blødt usaltet smør
225 g mel
1tsk bagepulver
Korn fra 1 vanilie stang (eller 1 tsk vanile sukker)
kvart tsk salt
3æg
2dl mælk

Forvarm oven til 220g (varmluft 180) og kom papir forme i en muffins bradepande eller en bageplade. 
Pisk sukker og smør sammen til det er lyst og luftigt.
Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt ind imellem.
Bland mel og bagepulver sammen,tilsæt vanilie korn(el vanilie sukker) og rør i dejen.
Rør mælken i.
Fordel dejen i formene og bag dem ca 23-25min.
Lad kagerne køle helt af på en rist inden du pynter dem. 

Hvis man har en rigtig sød tand er det vildt lækkert med smørglasur. Det er bare smør blandet med flormelis, og man kan selv putte smag i. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar